LID WORDEN

Heb je interesse in onze club en wil je LID worden?

Ben je vogelliefhebber en nog geen lid van onze club, dan is nu het ogenblik aangebroken.

Onze vereniging telt ongeveer 400 leden en de bedoeling is vooral om nog groter te worden. Onze leden komen van ver buiten de grenzen van Limburg, zelfs van uit Oost- en West-Vlaanderen, Wallonië en Nederland.

Je kan al lid worden voor de zeer democratische prijs van € 17,50 lidgeld per jaar (zowel voor de binnenlandse als voor de buitenlandse leden)


Maak een ACCOUNT aan op de "HOME" pagina door te klikken op het "mannetje"  naast de winkelwagen. Je geeft je EIGEN e-mailadres en je EIGEN wachtwoord. Je krijgt een BEVESTIGINGSMAIL, waarmee je het account bevestigt en dan kan je inloggen met je EIGENe-mailadres en je EIGEN wachtwoord - OPGEPAST: soms komt deze mail terecht in de SPAM. Controleer dit dus ook.Lidgeld

€ 17,50

Lidgeld

€ 17,50

Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen contact met je op om je het lidnummer toe te kennen, alsook een wachtwoord voor bestelling van ringen of een advertentie in onze rubriek "vraag en aanbod"

Je kan ook meteen al je lidgeld ONLINE betalen op de rekening van LPC: BE39 7795 9294 9819 met vermelding "nieuw lid"

Kies    "GEEN VERZENDINGSKOSTEN"     voor betaling van lidgeld


Als lid krijg je een eigen en UNIEK lidnummer, dat ook wordt gelaserd in je ringen.

Deze ringen zijn van een uitzonderlijk goede kwaliteit (zeer hard en gekleurd volgens het jaar) en worden snel (tussen de 21ste en de 25ste van de maand na de bestelling) geleverd. Elke maand wordt op de 1ste dag een bestelling naar de leverancier gestuurd en dit het ganse jaar door.

De RVS-ringen hebben een dikte van 2 mm en worden zo diep gelaserd, dat de ring veel langer leesbaar blijft (tot zelfs meer dan 10 jaar)

Ringen voor Europese vogels kunnen ook het hele jaar door besteld worden voor de 15de van elke maand.

De prijs voor de ringen is zeer aantrekkelijk voor deze kwaliteit.

Elke maand ontvang je een nieuwsbrief in kleur (6 à 7 pagina's recto verso) met interessante zelfgeschreven artikels en een pagina "vraag en aanbod".


Wij organiseren 4 beurzen per jaar in Houthalen, Zaal Berkenveld, Bakkersstraat (tegenover nr. 23)

Zaal BerkenveldVerder word je uitgenodigd op een 2-tal ledenvergaderingen, met of zonder spreker, maar meestal met een hapje erbij. Deze gaan door in Zaal Bennewed, Binnenvaartstraat 51 te Houthalen.

Zaal Bennewed

Breng een bezoek aan één van onze volgende beurzen en maak kennis met het voltallige bestuur en collega-kwekers, terwijl je geniet van lekkere verse soep, een gratis tombola, een hapje en een drankje, met de nodige vogels, en in een gezellige sfeer.

We proberen elk jaar een uitstap met de bus te doen naar een leuke locatie (mits voldoende inschrijvingen)

We organiseren ook ieder jaar een clubfeest met een lekkere volledige maaltijd en wat amusement.

Hopelijk kunnen we snel kennis maken

Het bestuur: Merlijn, Hugo, Lou, Filip en Frans